Jean-Paul Heijens - Werken bij Syndus

Jean-Paul Heijens

algemeen directeur
'We maken Syndus samen!'

Syndus Group groeit sterk en onze ambities reiken ver. We maken graag kennis met iedereen die deze groei met ons wil meemaken. Dat maakt het werken bij ons zo aantrekkelijk. De energie is voelbaar, iedereen wil vooruit. Dit doen we nadrukkelijk samen.

Inmiddels telt de Syndus Group ruim vierhonderd medewerkers, verdeeld over vijf werkmaatschappijen. We zijn op diverse markten actief, zowel in Nederland als daarbuiten. Ondanks de grootte, werk je in kleine teams. Dat heeft tal van voordelen. Collega’s kennen elkaar, de lijnen zijn kort en verantwoordelijkheden liggen zo dicht mogelijk op de werkvloer.

'We zijn bereid in je te investeren'

Om bij ons succesvol te zijn, vragen we vooral een flinke dosis motivatie en de wil om er een succes van te maken. We zijn geïnteresseerd in iedereen die zich hierin herkent, ongeacht je opleidingsniveau. Misschien heb je een technische achtergrond of heb je affiniteit met techniek. Dan ontmoeten we je graag. We zijn bereid in je te investeren, óók als je kennis of werkervaring niet volledig aansluit. Ook mensen die een andere carrière of opleiding achter de rug hebben, zijn welkom. Het spreekt voor zich dat we, in een bedrijf van deze omvang, tal van aantrekkelijke functies hebben; uiteenlopend van kraanmachinisten en montagemedewerkers tot monteurs, sales en projectleiding.

Naast aantrekkelijke banen, bieden we je een goed uitgeruste werkomgeving en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot de professional die je wil zijn. Op deze website maak je kennis met enkele van mijn collega’s. Ze laten zien wat werken bij Syndus Group voor hen betekent. Kenmerkend daarin is de aandacht die mijn collega’s en ik hebben voor veiligheid. Veiligheidsbewustzijn is topprioriteit. Ons belangrijkste doel is dat iedereen iedere dag na zijn werk veilig en gezond naar huis kan gaan.