Techwijz bedrijfsschool - Werken bij Syndus

Heb jij (bijna) je vmbo-diploma gehaald? Zet dan je volgende stap bij Techwijz. Bij ons haal je je mbo-diploma door in de praktijk aan de slag te gaan. We maken extra tijd vrij om jou persoonlijk te begeleiden. Bij Techwijz leiden wij je op tot een echte vakman of vakvrouw.

 

Werken, leren èn een salaris

Geld verdienen tijdens je opleiding? Met de mbo-opleiding aan de Techwijz bedrijfsschool maak je direct kennis met de praktijk. Je verdient ondertussen ook nog eens een salaris. Tijdens je opleiding ben je dus in dienst bij Syndus Group.

Opleidingen

Wij willen iedere dag de beste zijn. Dat kunnen wij alleen met de juiste mensen op de juiste plek. We helpen jou om te ontdekken waar je optimaal tot je recht komt en stimuleren je om te blijven ontwikkelen. We hebben steeds meer aandacht voor coaching en begeleiding van onze medewerkers. Als onderdeel hiervan investeren wij in het opleiden van jongeren voor diverse functies binnen Syndus Group.

Wat voor BBL-opleidingen zijn er?

Monteur mobiele werktuigen

Arentis is het leerbedrijf voor de opleiding tot monteur mobiele werktuigen. Wij streven naar allround opgeleide monteurs mobiele werktuigen, waar je wordt opgeleid om te kunnen sleutelen aan al het industrieel equipment van hoogwerker tot compressor of aggregaat. Hiervoor hebben wij onze bedrijfsschool Techwijz opgericht. Leerlingen volgen bij ons een BBL-opleiding op Mbo niveau 2 of 3. Afhankelijk van het niveau waarop je als leerling bij ons instroomt, duurt de opleiding 2 of 3 jaar. Onze leerlingen combineren één dag per week theorie bij Scalda of Techniek College Rotterdam met vier dagen praktijkonderwijs. Op de werkvloer wordt je dagelijks persoonlijk begeleid door ervaren en opgeleide praktijkbegeleiders.

Constructiebankwerker/lasser

Bij Ferris leiden wij leerlingen op tot een allround constructiebankwerker/lasser. Voor het opleiden van vakmensen in de metaal zijn wij aangesloten bij M-force, de bedrijfsschool in de metaaltechniek in Zeeuws-Vlaanderen. Leerlingen volgen bij ons een BBL-opleiding op Mbo niveau 2 tot 3. Afhankelijk van het niveau waarop je als leerling bij ons instroomt, duurt de opleiding 2 of 3 jaar. Onze leerlingen combineren één dag per week theorie bij Scalda met vier dagen praktijkonderwijs. Als onderdeel van het praktijkonderwijs volg je twee van de vier dagen praktijkonderwijs bij M-force gevestigd binnen het Centrum van Toptechniek Terneuzen (CTT). Kijk voor meer informatie ook op www.m-force.nl.

Logistiek medewerker

Binnen Syndus Group leiden wij leerlingen die kiezen voor een logistieke BBL-opleiding op voor een breed scala aan functies. Leerlingen stromen na het behalen van hun diploma door naar diverse functies voor onze (mobiele) magazijnen, chauffeurs, kraanmachinisten en commercieel technische functies. Leerlingen volgen bij ons een BBL-opleiding op Mbo niveau 2 of 3. Afhankelijk van het niveau waarop je als leerling bij ons instroomt, duurt de opleiding 2 of 3 jaar. Onze leerlingen combineren één dag per week theorie bij Scalda met vier dagen praktijkonderwijs.

Kunststofbewerker

Bij Amerplastics leiden wij leerlingen op tot kunststofbewerker/pijpfitter. Voor deze specialistische functie beschikken wij over een intern opleidingstraject dat gecombineerd kan worden met de BBL pijpfitter. Hierin combineer je praktijkonderwijs op maat met één dag in de week theorie bij Scalda.

Gegarandeerd een baan!

Heb je tijdens je opleiding helemaal je draai gevonden bij Syndus Group? Kom dan in vaste dienst als vakman of vakvrouw.

Neem contact op

Wil je meer weten over de Techwijz bedrijfsschool? Neem dan contact op met

0115 – 644 722
info@techwijz.com