Over Syndus Group - Werken bij Syndus

Sinds de oprichting van ‘Eyke Hogendoorn’ in 1955 is Syndus Group ontwikkeld van een staalconstructiebedrijf tot een internationale groep bedrijven met productfaciliteiten en vestigingen in Nederland, België en Slowakije.

  • Aantrekkelijke pensioenregeling

  • 40 vrije dagen

  • Vervoer is geregeld

Veelzijdig

Syndus Group bestaat uit 5 bedrijven. We werken in Nederland, België en Slowakije. Dit is wat onze bedrijven doen:

    

 

Syndus staat voor synergie en Industrie. De synergie is voelbaar tussen de werkmaatschappijen en dat maakt het werken bij ons boeiend en afwisselend. Syndus is een sterk en stabiel bedrijf. We hebben veel vaste klanten en werken onderling goed samen. Met de 5 werkmaatschappijen hebben we klanten in verschillende branches en zijn we in staat snel mee te bewegen en te schakelen.

Als werknemer geeft dit jou volop kansen om te blijven ontwikkelen. Hou je van een vaste werkplek of zoek je meer afwisseling? Syndus investeert in jou!

Foto van twee staalconstructeurs

We maken Syndus samen

Onze projecten verschillen, maar ook onze collega’s. Om aan de hoogste eisen van onze klanten te voldoen investeert Syndus graag in haar mensen. Ongeacht functie krijg je bij ons altijd de mogelijkheid om je vaardigheden te blijven ontwikkelen. Dit kan door middel van een opleiding, maar ook intern doorgroeien behoort tot de mogelijkheden. Syndus groeit hard en dat doen we samen. Wil jij deze groei met ons meemaken, dan maken we graag kennis met je!

Foto van de werkplaats